2011. március 29., kedd

Gossip Girl*.*

Bizonyára ismeritek a Gossip Girl(A Pletykafészek)című sorozatot.A  mára már világhírű filmet több millió ember ismeri. A sorozat egy webes blog, a Gossip Girl által írja le a társaságbeli tizenévesek életét, akik a New York-i Upper  East Side-on nőttek fel, elit magániskolába járnak, barátokkal, családdal, féltékenységgel és egyéb kérdésekkel foglalkoznak.
Az első évad röviden:
 Serena van der Woodsen váratlanul visszatér a rejtélyes távollétéből, egy connecticuti bentlakásos iskolából New York-ba. Kezdetben nem szívesen látja viszont őt, legjobb barátnője, Blair Waldorf, aki megzavarodott Serena hiányától és a annak feltételezett pozíciójának terhétől, mint a Constance Billard magániskola harmadikos gimnazista „anyakirálynője”.
Blair rájött, hogy a hosszú idő óta vele járó Nate Archibald egy évvel korábban lefeküdt Serenával. Ezért vonakodott, hogy továbbra is barátok maradjanak-e Serenával. Serena ekkor találkozik egy kívülállóval, Dan Humphrey-val, akivel elkezdenek járni. Ugyanakkor Dan apja Rufus, és Serena anyja Lily felelevenítik múltbéli kapcsolatukat. Azáltal, hogy Blair nyilvánosan, és igazságtalanul rágalmazta meg Serenát és hogy elmondták neki, valamint hogy Eric Van der Woodsen öngyilkosságot kísérelt meg és ezért ő kapott kezelést, nem a nővére, Serena és Blair kibékültek.
Amíg Dan hajthatatlanul távolságtartó az Upper East Side-dal, addig a kishúga, Jenny reménytelenül próbál beilleszkedni, szolgai feladatoknak tesz eleget, csak hogy a felső tízezer tagja lehessen.
Blair kísérleteinek ellenére kapcsolata Nate-tel elkezdett romlani. Mikor kapcsolatuknak véget ér, Blair lefekszik Nate legjobb barátjával, és egyben a legnagyobb nőcsábásszal, Chuck Bass-szel. Chuck végül beleszeret Blairbe, és úgy dönt, megakadályozza, hogy kibéküljenek Nate-tel. Ezért megzsarolja a lányt, hogy elmondja Nate-nek, hogy lefeküdtek.
Serena és Dan kapcsolatát állandóan tesztelik az elit osztályok tagjai, és Dan legjobb barátjának, Vanessa Abramsnek a visszatérése. De a problémás helyzetek ellenére, kapcsolatuk csak egyre erősebb lesz. Egyszer Serena elmondja Dannek, hogy Blair egy héten lefeküdt Chuckkal és Nate-tel is, és most fél, mert lehet, hogy terhes, mindezt meghallja Jenny. A vágya, hogy az Upper East Side igazi tagja legyen egyesült a Blair iránt érzett utálatával, ami arra késztette őt, hogy elmondja Nate-nek Blair bűnét.
Nate ekkor nyilvánosan szembenéz Chuckkal, míg az egész iskola őket nézi, amint tönkreteszi Blair hírnevét. Blair távollétében Jenny elkezd felemelkedni a Constance Billard ranglétráján, de később Blair bemocskolja őt a Gossip Girl-ön keresztül. A harmadik osztály befejezését követően Serena és Dan kapcsolata elkezd zátonyra futni. Georgina Sparks visszatér az Upper East Side-ra, hogy újraindíthassa a barátságát Serenával. Mivel Serena vonakodik, Georgina találkozik Dannel Sarah álnév alatt. Összebarátkozik Dannel és Vanessával, miközben azzal fenyegeti Serenát, hogy felfedi nekik piszkos múltját. Bár kezdetben ellenáll, mégis felfedi az igazságot Blairnek, Chucknak, Nate-nek és később Dannek, hogy azért hagyta el New York-ot mert része volt egy Pete Fairman nevű drogos halálában (Serena adott neki egy adagot, hogy lefoglalja, de belehalt), és hogy Georgina ezzel zsarolja őt. Mialatt megpróbálják rendbe hozni kapcsolatukat, Dan képtelen megbirkózni a hazugságokkal és az osztálykülönbséggel, amik elkülönítik őt Serenától; szakítanak a Bart és Lily Bass esküvőn. Blair és Chuck helyrehozzák megtört kapcsolatukat a Bass esküvőn, de később megbuknak, mert Chuck megrémül az elkötelezettségtől.

Persze a filmben sokkal részletesebb, de biztosíthatom, ha egyszer elkezded, nem tudod abba hagyni.Ez csak az első évad sztorija, de Amerikában már a 4.-évadot játsszák.
Sajnos itt Magyarországon még csak az első évad szinkronos, de már a másodikat is csinálják, én például angolul néztem,bár ezt csak az angolul tanulók tudják megcsinálni...
Én imádtam,  ha tetszett az alap sztori, annak aki még nem látta érdemes megvenni, vagy interneten nézni, mert nagyon jó!!

És hogy mért raktam fel mindezt?
Egy: azért mert egy nagyon jó sorozat,kettő:mert tele van divat tippekkel, ruhákkal, és egy csomó divatbemutatóval,mivel az egyik főszereplő anyja egy híres  divattervező cég (Waldorf vállalat)vezetője(persze csak a sorozatban).
Ha a sztori nem is tetszett, akkor a divat kedvéért meglehet  nézni ;)
Itt van pár kép ízelítőnek:




















 


szereplő(k): 
Blake Lively (Serena van der Woodsen)
Leighton Meester (Blair Waldorf)
Chace Crawford (Nate Archibald)
Ed Westwick (Chuck Bass)
Taylor Momsen (Jenny Humphrey)
Penn Badgley (Dan Humphrey)




By:Panna:)

Dior:)

Dior minden formában! Imádom! Mindig képes újat mutatni. Láttátok már a 2011-es  tavasz-nyár kollekcióját?
 Hát én igen, és fantasztikus.Igaz, színei kicsit élénkek,de legalább kizökkenünk a borús, téli hangulatból. Itt van pár kép azoknak akik nem látták volna:


Ahogy nézegettem a tavalyi tavaszi-nyári kollekciót,
azt vettem észre hogy tavaly sokkal visszafogottabb
színekkel, és ruhákkal álltak elő a Dior tervezői. Tavaly a szürke, fekete, barna minden formában, halvány lila, halvány rózsaszín,és fehér ruhákat tervez-tek,most kék, lila,narancssárga,pink,piros és minden
ami rikító,persze láttam halványabb színeket, de úgy látszik ezen a nyáron az élénk színek lesznek divatban;)




 Mostanában egyre több márka kezdte visszahozni a
80-as évek stílust, de ahogy elnézem ez Diorra egyáltalán nem igaz, sőt! 

Magassarkú mánia!!!Látjátok ezeket? Úgy látszik a tűsarkú nem megy ki a divatból, SOHA! 









Nemsokára itt a nyár, Dior-tól  megint kaphattunk 
egy-két hasznos útravalót a nyári nagy bevásárláshoz,
hajrá mindenki! :)
By:Panna

2011. március 26., szombat

Suri Cruise

Magassarkúban jár. iPad-et használ. Sminkeli magát. 4 ÉVES!
Értehetetlen számomra, hogy miért kell elrontani Suri jövőjét. Katie Holmes anyai módszerei alighanem megkérdőjelezhetőek. Holmes és Cruise talán maga sem tudja mennyi idős a kislánya: néha magassarkút húznak rá, körme lakkozva és sminkel mint egy felnőtt vagy legalábbis tini, néha a cumi lóg ki a szájából.
Úgy viselkedik mint egy 20 éves..Senki nem tudja, hogy élvezi-e ezt a kisasszony.
Ám ruhája kifogástalan volna ha nem lenne ilyen bosszantóan fiatal hozzá..:(
Mindig tiptop, kifogástalan külsője van. Újabb divatdiktátor a láthatáron?:)

Különös... Ruházata nagyon kifinomult, nőies, kifutóra illő. Ám arca tükrözi ,hogy ő még csak egy ovis kisbaba...Nem hiszem, hogy érdemes valakit így nevelni.
A kislányt Vancouverben, Kanadában kapták lencsevégre.
Kezében Starbucks kávé, hajában a ruhájához illő hajpánt. Most gondoljunk bele.Hol a hiba? A csöppségen se harisnya, se kardigán. Semmi.Körülötte álló embertömeg bundában, hosszú nadrágban van. Surit szüleinek fontosabb a divat, mint a lányuk egészsége.:(



Suri magassarkúban flangál és   shoppingol szüleivel...
No comment!                                                                                                        
Minibotrány a lány körül. Ugg csizmában , hál' az égnek kabátban és miniszoknyában.Barna női táskával a kezében. Lehet, hogy félreértés, de miért fogja a kezében a 3 és fél éves kislány azt a táskát?
Érdekes....








SURI  A  DIVATTDIKTÁTOR
Szerencsére vannak igenis szuper kislányos, aranyos ruhái. Ezeket Amerikában rengeteg család utánozza gyermekeinél.Suri is tud igazi hercegnő lenni a sok botrányos kinézet mellett!




Szívecskés felső (GAP)
Lila Disney papucs..Tüneményes.

Bájos Suri..:) Ez már rendben van:)

Luxury Lucy:)

Te megengeded magadnak, hogy luxusban élj?
Megveszel egy olyan ruhát ami igazából nem engedhetsz meg magadnak?
Ha igen, miért?
Valószínűleg a válasz ez:
Az embereknek szükségük van néha a luxusra, kényesztetésre. Ez is az emberi szükségletek közé tartozik.
Amerikában,Japánban és más országokban is, általában a fiatal, lázadó lányok akarnak másképp kitűnni a tömegből. Ezért vásárolnak különleges, egyedi cucckat...
pár példa:
Japánból. Ez egy enyhén túldíszített,-ám használható fejhallgató. Az is valami:)
Nem tudom, mikor alkalmas a viselése.Mindenesetre nagyon vagány és egyedi darab. Tetszik!





Mekis krumpli Chanel tartókában.. Hamburger Luois Vuitton szalvétában. Mi jöhet még?!
Erre csak egy mentség lehet:
- Egyszer élünk emberek!!:)



Nem lehet olyan rossz.Igen. Ez csak a gardrób!
Csodaszép hangulatfények, Fehérarany bútorok.
Egész falas tükör. Meseszép ruhák és cipellők.:)

Hello Kitty kipufogó.Piros Porche hátulján:)
Gazdája talán kissé fanatikus rajongó, ha még kipufogója is a masnis cicafej..





De még rengeteg más példa van a luxusra.:)
Nektek mi a véleményetek?
By.Rozee

2011. március 17., csütörtök


A macskaszem :)
(Smink)


Elegáns megjelenésű
Kicsit erőteljes mégis romantikus hatást keltő
Az igazi macskaszem :)



Nagyon szinpadias hatása van

Kissé egyiptomi stílusú

Ez egy teljesen jellegtelen rúzshoz max.


:Sasa

2011. március 16., szerda

Ékszerek


Idén az antik hatású ékszerek részesülnek előnyben. Ezeken belül is az ezüst szín a masnik és az antik képes nyakláncok hódítanak.

Lourdes Leon világa

Ismerősen cseng a neve? Igen, ő Madonna kamaszlánya, Lola.(így becézik otthon.)
Édesanyja nagyon szigorú szabályok között neveli kislányát. Nem pasizhat 18 éves koráig, nem nézhet TV-t, nem ehet gyors éttermekben stb. A kislány talán ezért "lázad" különleges megjelenéseivel.






Múltkor Lourdes címlapra került. Most pedig már az is biztos, hogy  az egyik divatcég reklámarca lesz. Hihetetlen örömmel fogadta a felkérést a lány, amit az édesanya, Madonna is nagyban támogatott. Persze mindezt nem szívjóságból, a divatcég mélyen a zsebébe nyúlt, és sikerült egy olyan összeget felajánlani, ami visszautasíthatatlan még a sztár számára is: Lola ugyanis ezzel az egyetlen fotózással pontosan annyi fizetést kap, mint Eva Herzigova, ami dollár milliókban mérhető. Nem semmi!





A kollekcióról amit Lola és édesanyja tervezett:
Elkészültek a ruhadarabok a Material Girl tavaszi kollekciójához, melyek  a Macy’s áruházlánc boltjaiban is elérhetőek Amerikában. A kollekció arca Taylor Momsen és Kelly Osbourne.

A kollekció főbb jellemzői:

  •    Színei: pink, fekete, piros, szürke
  •    Jellemzői: hordható darabok, extrém kiegészítőkkel


  • Kiknek? Egyértelműen fiataloknak. 12-35 éves korig ajánlott!
  • Szőke szépség a múzsa
  • Árban: nem megfizethetetlen a kollekció. 4-10 ezer Forintos körben mozognak a ruhák:)
Taylor Momsen modellként is helyt állt!




Lola megjelenése néha picit visszataszító tud lenni..
Itt van pár példa:
Ez az összeállítása nagyon hasonlít a fiatal blogger,
 Tavi megjelenéséhez. Nem hiszem, hogy jól áll neki. Vagy igen? 
Ti mit gondoltok?

Hajjjaj. Azt hiszem valaki bal lábbal kelt fel ma.
Orosz sapi, mintás felső és lila miniszoknya hegyes orrú magassarkúval??? Ez most nem talált, Lola.:(
(És az a rágó.?)
Enyhén katasztrofális.








Érdekesség:
Lola is ugyanazt hordja, mint mi? Vagy talán fordítva.:) Lényeg: Ő is a Humanicot választotta!
A fehér bakancs örök darab! Vagány és egyedi. Szerezz be egyet feltétlenül!





Neked mi a véleményed? Oszd meg!