2011. április 26., kedd

Summer style

Mit viselj nyáron? Milyen kiegészítőket hordj?  Most kaphatsz belőle egy kis ízelítőt...

A kis fekete egy másik formában. Fehér alapon fekete csipke. Kislányos de mégis elegáns hatást kelt. Masnival és balerinacipővel tökéletes! (Ruha: Promod)


Foci? Kosár? Nem akadály! Ha szeretsz sportolni és kényelmes de mégis divatos akarsz lenni érdemes lesz Converse cipőt húzni és sztreccs nacit. Felsőnek válassz valami lazát de színeset, vagy kreálj magadnak elnyűtt pólóból vagy pulcsiból haskilógósat! Mint mi!



Én például levágtam egy pulcsi alját, így egyedibbé téve azt... Sportolni tökéletes!


Safari Summer... Ha egy kicsit másképp értelmezed a Safarit... Vegyél fel egy homokszínű inget, kösd meg a hasadon és válassz hozzáillő bézses árnyalatú nadrágot. Nem baj ha az nem női..Így még izgalmasabbá teszed az összeállítást. Ehhez választhatsz Vintage táskát eltérő színben is! Napszemüveget el ne felejts felvenni! Irány a Safari!

Feltűnő és egyedi szeretnél lenni a strandon? Vegyél fel fürdőruhádra egy keleti stílusú török gatyát és hozzá egy felsőt. "Megspékelheted" legyezővel vagy csörgővel is és így még vagányabb lehetsz...Bevállalnál egy ilyet?


Görög istennő style.. Az egyik legszebb nyári kombináció mindig a fehéren alapul.. Nagyon ajánljuk ezt a színt viselni! Dobd fel egy csinos kis szalmakalappal és egy saruval vagy flip-flop papuccsal és már is kész bombázó lehetsz!





Amikor pólós kedved van... Viselj bátran pólót (akár férfit is, mint itt) de dobd fel valamivel különben elég elhanyagoltan fogsz festeni. Vegyél fel bizsukat, kalapot, napszemüveget, vagy szoknyát hozzá. És máris kész egy laza öltözéked!



Remélem adtam pár ízelítőt vagy ötlete arra, hogy mit viselj nyáron...:) 

2011. április 24., vasárnap

Cecilia Cassini

Hallottál már róla? Ha nem, az se baj, nemsokára úgyis az lesz. Az alig 11 éves kislány alig tűnt fel a világhálón, máris a divat Mozartjának nevezik. A kislány már komoly rajongótábort, ügynököt és márkát tudhat magáénak.

4-től 14 éves lányoknak tervez ruhákat. Alkotásai 30-140 dollár között mozognak.



-„Amit én tervezek, az nagyon modern, dizájner ruhák gyerekeknek egy gyerektől. Én pontosan tudom, mit akarnak viselni a korombeliek.” -nyilatkozta. Sokan megbotránkoznak azon, hogy ilyen fiatalon már sikeres kariert fut.  Nekik csak annyit mond, nem kell felnőni ahoz, hogy azt csinálja amit szeret. Reméli, hogy sok korabeli fogja követni ebben.  



 6. szülinapjára megkapta első varrógépét (előtte "csak" a nővéreinek a ruháit alakította át), azóta megállíthatatlan a divat világában.


"Nemcsak" ruhákat tervez, varr és vezeti sikeres blogját, hanem olyan sztárokat is öltöztet, mint Miley Cyrus, Kelly Osbourne és Heidi Klum.

 

2011. április 21., csütörtök

Miss Dior Chérie

A Diornál lassan egy hónapja jelent meg az új illat, a Miss Dior Chérie. Ez nem egy újdonság hiszen az illatot évek óta alakítják, formálják. 2005-ben álmodták meg újra ezt a nevet. Natalie Portman lett az idei díva. Vele nem fogtak mellé, hiszen nemcsak természetes szépséggel rendelkezik, de mellette bájos és kislányos is egyaránt.
Az illatnak 1957-ben adták ezt a franciás nevet.

A hivatalos reklám. Miss Dior vadító pillantás, kislányos báj és természetes szépség... Gyönyörű

Az 1957-es reklám változat. A fiatal, kislányos hattyúból lett a színésznő...Az eredeti is nagy sikert aratott Franciaországban!

A parfüm üvege:



A fotózáson készültek közül nehéz döntés lehetett kiválasztani a legjobbat.

A 2005-ös kiadás fő reklám képe. Habos babos pink ruhában felszállni a felhők közé.. A fiatal lányok álma...? Mindenesetre a helyszín Párizs, a modell csodaszép és az ötlet sem rossz!

A másik kép merész de bájos egyszerre. Nekem ez a kedvencem:) 

Nektek?

2011. április 12., kedd

A divatvilág csillagai

Ezen a pályán rengetegen próbálnak érévnyesülni. Sajnos azonban nagyon-nagyon kevés részük éri el azt a sikert,amiért elindult:( De persze vannak, akiknek tehetségüknek (és nem kevés szerencséjüknek...) köszönhetően sikerült érvényesíteni az ízlését a nagyvilágban. Mára már mindenki ismeri a nevüket, ruháik uralják a kifutókat.
                                                                      Coco Chanel 

 
 Coco Chanel a divattörténet egyik legjelentősebb figurája. Ez a Párizsban született lány egy kis kalaposboltból nőtte ki magát világhírű tervezővé. Fellépett a kényelmetlen, hosszú, túldíszített ruhák ellen. Tiltakozás képpen nadrágban járt, fiús külsőt csinált magának. Vásárlói imádták egyszerű, elegáns ruháit. Az ő nevéhez fűződik a kis fekete, a rövid szoknyák, a kosztümékszerek és a világ legünnepeltebb parfümje.

                                                                 Giorgio Armani

Úgy látszik, ma már semmi sem biztos. Egy orvosnak tanuló fiúból a világ egyik legnevesebb divattervezője lett. A divat összes ágán kipróbálta magát.Ékszer, fürdőruha, gyermek- férfi- és női ruhák, parfümök, fehérneműk... Egyedi, elegáns és mégis laza. Egyszerűen lenyűgöző!

Roberto Cavalli


Roberto Cavalli ruhái mindegyikén megtalálható az izgalmat sugalló állatmotívum. Zebrák, kígyók, tigrisek, párducok. Elbűvölő. Könnyedek és természetesek. Minden elismerésem.

Calvin Klein



Calvin Klein a farmerek világában talált önnmagára. Tehetségét mutatják a merész vágások, új formák. Első vállalkozása egy kabát és ruhaüzlet volt. Majd mindenkit lenyűgözött egyedi farmersorozatával. Ruhái tökéletesen alkalmazkodtak a mai fiatalok felfogásához, ízléséhez, így pillanatok alatt mindenki kedvence lett.

Donna Karan



Donna Karan elasztikus ruhái fiatalosak és színesek. Egyedi vonalak, letisztult minták, lenge, kényelmes viselet. A tervezőt egymás után tüntették ki férfi- és női kollekcióikért. Ruháit nem modellekre, hétköznapi nőkre tervezi. Alkotásait maga is szívesen teszteli.

Lee Mcqueen



Lee Mcqueen alkotásai ismerősek lehetnek a Lady Gaga klippekből. A pophercegnő szívesen mutatkozott ezekben a leírhatatlan, merész és fantasztikus ruhákban és főleg cipőkben. Hát be kell vallani nem sok ilyen magassarkúban lépkedő nőt látni az utcákon (nem épp viselésre tervezték őket...). Meghatározó színei a barna, szürke és árnyalataik. A ruhái jövője igazán fényes, tervezőjükkel ellentétben, aki 2010-ben önkezével vetett véget életének:( Mindenesetre amíg köztünk volt, valami olyat alkotott, amivel beírta magát a divat történelmébe.

Guccio Gucci


Guccio Gucci eredetileg nyeregkészítéssel foglalkozott. Majd megnyitotta első üzletét, a Guccit, mely bőárukkal és kiegészítőkkel foglalkozott. Itt figyeltek fel rá az emberek és lett a luxuscikkek király. Gucci a parfümök terén is felejthetetlent alkotott. Elképesztő hogy lett egy egyszerű nyeregkészítőből, egy mindenki számára  ismert márka megteremtője.