2011. július 29., péntek

Chanel Paris-Byzance

Mint már megszokhattuk a Chanel ismét egy gyönyörű kollekcióval kápráztatott el minket. A kollekciót a Bizánci mozaikok ihlették , ezért Lagerfeld Ravennába utazott ,hogy a híres bizánci mozaikokat fotózza. A bemutató napján a falak a bronz különböző árnyalataiban pompáztak, a padlót lélegzetelállító mozaikok fedték és mindenütt keleties puffok és párnák hevertek. A bemutató a Pink Floyd első ütemeire kezdődött el. A show 20 percig tartott és egészen álomszerű volt. Itt egy kis ízelítő: 

2011. július 18., hétfő

Bikini-Ellenség vagy barát?

Sok nő számára a nyár mindenképp ellenségnek bizonyul. Hogy miért? Mert bikiniszezon van,sokan vannak a strandokon,és az újságokban renget modell feszít csinos kis bikiniben,trikiniben és más fürdőruha féleségben. A legtöbb nő ilyenkor csak ül a strandon egy ruhában vagy pólóban,eszik és újságot olvas,amiben a csinos lányokat nézi,és arról ábrándozik,hogy bárcsak ő is olyan vékony lenne.
Persze ez lehetséges,de nem minden nő szánja rá magát,hogy sportolni kezdjen vagy fogyózni. És ezért a legtöbb ember már tavasszal fél a nyár eljövetelétől.
De van a nők számára barátságos oldala is a bikiniszezonnak: Vehet egy csinos fürdőruhát!!! Az a jó a fürdőruhákban,hogy most már rengeteg féle van. Mindenki talál a saját ízlésének megfelelő bikinit,de vannak ,akik a trikinit vagy a teljesen egyberészest jobban kedvelik.
És íme néhány fürdőruha a 2011-es divatból: