2011. május 5., csütörtök

Emma Watson

Májusban blogunk arca a fiatal színésznő, Emma Watson lett. Bár valószínűleg mindenki ismeri, egy pár szó róla: Emma kariere 9 évesen indult be azzal, hogy a világhírű filmben, a Harry Potterben az egyik főszereplőt alakíthatta. Az első rész után mind a 7 filmben láthattuk Hermione-ként a filmvásznakon. Ezalatt az idő alatt igazi nő lett belőle.


Chanel ruha<3<3<3


Mostanában sokat láthattuk divatmagazinok oldalain. A lány szépségére gyorsan felfigyeltek a fotósok is. Az elkövetkező két éveben pedig a Coco Mademoiselle  széséges reklámarca lesz.

Emma kislányos bájával mindenkit le tud venni a lábáról. Senki sem gondolná vidám mosolya alapján, hogy már 3 éve a felnőttek közé tartozik. 


Legutóbbi szereplése
alkalmából a Cincin lovag című film Borsó királykisasszonyának kölcsönözte a hangját. Ez eltőtti filmje, a Balettcipők, nem aratott valami nagy sikert, de minden nem jöhet össze...


 













Bár kariere rendkívül sikeres mind a színészet, mind a modellkedés terén, ő mégis kitart az iskola mellett. 2006-ban mindenből jelesre tette le az éretségit, jelenleg pedig egy neves egyetemen, a Brown Egyetemen tanul. Ennek ellenére minden bizonnyal rengeteget fogunk még vele találkozni a filmvásznon és az újságok címlapján is...


1 megjegyzés: