2011. április 26., kedd

Summer style

Mit viselj nyáron? Milyen kiegészítőket hordj?  Most kaphatsz belőle egy kis ízelítőt...

A kis fekete egy másik formában. Fehér alapon fekete csipke. Kislányos de mégis elegáns hatást kelt. Masnival és balerinacipővel tökéletes! (Ruha: Promod)


Foci? Kosár? Nem akadály! Ha szeretsz sportolni és kényelmes de mégis divatos akarsz lenni érdemes lesz Converse cipőt húzni és sztreccs nacit. Felsőnek válassz valami lazát de színeset, vagy kreálj magadnak elnyűtt pólóból vagy pulcsiból haskilógósat! Mint mi!



Én például levágtam egy pulcsi alját, így egyedibbé téve azt... Sportolni tökéletes!


Safari Summer... Ha egy kicsit másképp értelmezed a Safarit... Vegyél fel egy homokszínű inget, kösd meg a hasadon és válassz hozzáillő bézses árnyalatú nadrágot. Nem baj ha az nem női..Így még izgalmasabbá teszed az összeállítást. Ehhez választhatsz Vintage táskát eltérő színben is! Napszemüveget el ne felejts felvenni! Irány a Safari!

Feltűnő és egyedi szeretnél lenni a strandon? Vegyél fel fürdőruhádra egy keleti stílusú török gatyát és hozzá egy felsőt. "Megspékelheted" legyezővel vagy csörgővel is és így még vagányabb lehetsz...Bevállalnál egy ilyet?


Görög istennő style.. Az egyik legszebb nyári kombináció mindig a fehéren alapul.. Nagyon ajánljuk ezt a színt viselni! Dobd fel egy csinos kis szalmakalappal és egy saruval vagy flip-flop papuccsal és már is kész bombázó lehetsz!





Amikor pólós kedved van... Viselj bátran pólót (akár férfit is, mint itt) de dobd fel valamivel különben elég elhanyagoltan fogsz festeni. Vegyél fel bizsukat, kalapot, napszemüveget, vagy szoknyát hozzá. És máris kész egy laza öltözéked!



Remélem adtam pár ízelítőt vagy ötlete arra, hogy mit viselj nyáron...:) 

3 megjegyzés:

  1. és milyen cipőt vagy papucsot hordjak szerintetek? a converse azért meleg lesz a nyárra...

    VálaszTörlés
  2. Idén újra bejöttek magyarországra a Havaianas márkájú papucsok. Elég sokféle van, és nagyon kényelmes kis flipflop papucs. Ajánlom figyelmedbe a tranzitshop.hu-t ott meg tudsz nézni párat.

    VálaszTörlés
  3. Én még a gladiátor szandált és a sima szandált is a figyelmedbe ajánlom! És a nyitott orrú magassarkúak is divatosak, ha Te kényelmesen tudsz benne járni!:)

    VálaszTörlés