2011. március 14., hétfő

TOP 7 Fashion Picture

TOP 7 LEGJOBB DIVATFOTÓ


1.
Nem is tudom... valahogy a Chanel midig minden ranglistán szerepel. vagy ezzel, vagy azzal, de szinte mindig a legjobb. mint ahogy itt is. a kép drámai, és elvarázsoló. a modell tengerkék szeme rabul ejtő. az árnyékos arcrész veszélyt sugall. a fekete háló a gyászt tükrözi. mégis az összhatás lenyűgöző.
a kép egyszerűen befészkelte magát a szívembe:)



2.
tudom, hogy az 1. és a 2. kép közt hatalmas az eltérés.mégis mindkettő nagyon bejön.ez a kép fiatalos és ez mindent visz..najó, nem.
a csaj bulizós, élettel teli, vagány és persze divatos. tetszik, a lezsersége, a körme, a haja és a stílusa is. 




3.
áááhw*.* bocsi ezt muszály volt. ez a kép annyira cuki. pasztellszinek, barnahaj, napsütés, napszemüveg, nyár, sapi. minden ami most nagyon hiányzik. bár itt a jó idő, azért ez lenne a legjobb.
a lány is nagyon szép, stílusosan öltözködik. tetszik!




4.
itt az összhatás fogott meg. Chanel vászontáska egyszerű, feliratos, 5$-os pólóval, kékeszöld körmökkel, rengeteg stílusos karpereccel, sokféle gyűrűvel és persze magasszárú farmer shorttal. én ezt a fajta lezserséget mindenkinek nagyban ajánlom! mindig menő. :)








5.
a képen két menő, stílusos, fiatal csajszi látható. annyira tetszik, ahogy spontán vannak lefotózva hogy szurkolnak. tiszta America!






6.


gondolom ismerős a kép. Beyoncé tavaly a Dereon kampányarca volt.
a képek amiket csináltak a kampányhoz hihetetlenül jók lettek. az énekesen műtetoválások, extra szűk, fekete bőr cuccok és 20 centis magassarkúk vannak. figyelemfelkeltő és ütős fotósorozat lett!




7.

ha ránézel a képre rögtön szemet szúr a háttérben lévő Eiffel-torony, pedig csak a negyede van rajta. a ruha pedig annyira romantikus és babás. fodrok és rojtok mindenhol. csodaszép. a selyemcipő is meseszép.az egész kép mesébe illő. imádom!










Ti mit gondoltok? (R)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése