2011. március 16., szerda

A világ legnagyobb Hello Kitty üzlete

Hello Kitty. Minden csupa pink és csillogós. Plüssök.Szőrme.Hááát, nem is tudom.



Az üzlet mindössze 400 négyzetméter. Ruhák, táskák, ékszerek, telefonok: ezt jelenti a 35. születésnapját tavaly ünneplő világhírű japán játékfigura, Hello Kitty eddig legnagyobb üzlete, amely a  rajongók tömegének jelenlétében nyitotta meg kapuit Tokióban 2010 Februárjában.

A japán főváros bevásárló negyedében,Ginzában található üzletben  minden kapható, amire csak a Hello Kitty híres cicafeje ráfér. A ruhák, ékszerek, táskák, párnák és elektronikus eszközök mellett írószerek, lakberendezési tárgyak, de még Hello Kitty ásványvíz is van a polcokon.(!)
A rajongók ujjongva várták a megnyitás pillanatát!



A világ legnagyobb Hello Kitty üzletében öt részleg kapott helyet: a külön gyerekrészleg, kommunikációs részleg és a felnőtteknek szóló osztály mellett helyet kapott egy olyan rész , ahol havonta más Kitty-kínálat várja a vásárlókat.
Az 1974-ben Simizu Ikuko által rajzolt Kittyt mintázó termékek világszerte 70 országban kaphatók, hozzávetőleg 50000 féle cicás árut forgalmaznak. Nem semmi!



A játékfigura tavaly 530 millió eurós forgalmat hozott a Sanriónak, a Hello Kitty márkának. Mostanra nem tudjuk, hogy áll-e még a varázslatos cicabirodalom:(



Extrák:
A Hello Kitty a divatba is benőtte magát! Nem tudom, hogy lehet így élni!
Te kipróbálnád? :)


A zenevilágban is megtalálható a HK. Gitárokon, hangfalakon, fülhallgatókon..stb. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése